Global warming – awareness 2007

Everything about Global warming – awareness 2007

06 Nov

Calitatile unui model de succes

Posted in General on 06.11.17

Una dintre meseriile mai putin cunoscute in Romania este aceea de model videochat.  Desi nu este o meserie aflata la inceput de drum, prejudecatile adanc inradacinate ale romanilor o asociaza cu o activitate aflata la limita legalitatii.

Cariera de model este accesibila tuturor doamnelor, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire. Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca nu trebuie sa avem experienta in domeniu, deoarece aceasta inseamna sa venim cu idei preconcepute in noul studio, lucru ce ar duce la anumite neintelegeri cu colegii.

Un model nu trebuie sa aiba un fizic deosebit

Desi pare greu de crezut, frumusetea fizica nu este o cerinta obligatorie in meseria de model. Singura cerinta pentru a incepe o cariera in domeniu este sa ne dorim cu adevarat acest lucru si sa fim deschise catre nou.

Frumusetea este un factor discutabil si este diferita in functie de gusturile membrilor.

Cea mai importanta calitate a unui model este ambitia. Este bine ca atunci cand ne aflam la inceput de drum sa ne stabilim niste teluri si sa luptam pentru a le atinge, iar pentru a ajunge in postura in care sa excelam in domeniu este necesar sa ascultam sfaturile trainerilor si ale colegelor noastre mai experimentate.

Idealurile noastre sunt diferite, iar scopul pe care ni-l propunem nu trebuie sa fie numai de ordin material. Spre exemplu, una dintre colegele noastre si-a propus sa isi termine facultatea, iar in momentul in care acest scop a fost atins a ramas in continuarea alaturi de noi.

Este esential sa respectam orarul de lucru, intrucat practica joaca un rol esential in acest domeniu. Totul se invata conform principiului „vazand si facand”, deoarece cunostiintele necesare acestei meserii nu pot fi cuprinse intr-un manual.

videochatTrebuie sa fim capabile sa ne descoperim calitati ascunse

Dezinvoltura ne este necesara in momentul in care interactionam cu clientii. Relaxarea si gradul de lejeritate cu care ne intampinam clientii este hotaratoare in momentul in care suntem la prima discutie cu acestia. Clientii vor aprecia intotdeauna o fata dezinvolta si amabila, ce foloseste un limbaj divers si relaxat, iar astfel vor creste sansele de a ne fideliza clientul.

Dorinta de autodepasire joaca un rol hotarator. Va povesteam despre colega care a reusit sa isi termine facultatea dar nu a parasit studioul. Unul dintre factorii hotaratori a fost acela ca inca nu a reusit sa ajunga la excelenta in acest domeniu, deoarece nu stapaneste mai multe limbi straine si nu a deprins inca toate tainele psihologice necesare pentru a afla toate dorintele clientilor.

In plus, noul scop pe care il are este achizitionarea unui apartament.

Amuzamentul poate face diferenta intre doua modele de aceeasi categorie. Clientii sunt gata sa rasplateasca in mod deosebit fetele vesele, ce le pot inlatura gandurile si problemele ce ii apasa, dar capabile in acelasi timp sa poarte o discutie ce poate acoperi o plaja larga de subiecte. In plus, capacitatea unei doamne de a face o gluma in anumite momente si a detensiona o situatie care pare fara iesire este destul de rar intalnita.

 

 

 

 

Comments Off on Calitatile unui model de succes

Comments are closed.