Global warming – awareness 2007

Everything about Global warming – awareness 2007

17 Sep

Ce beneficii poate aduce serviciul – transfer de bani online?

Posted in Transfer de bani online on 17.09.14

Am auzit cu totii despre incalzirea globala. Acesta este fenomenul de crestere a temperaturilor medii multianuale in atmosfera si in apa. A fost constatat in ultimile decenii , acest fapt datorandu-se in mare parte activitatii umane, prin arderea de combustibili. Desigur, si tendinta de taiere a padurilor in ritm accelerat este considerata ca fiind unul din fenomenele ce contribuie la acest fenomen. Modificarile climatice vor fi insemnate in urmatorii ani: norii se vor forma mai usor, ploile vor fi mult mai puternice. Vor aparea fenomene extreme, precum valurile de temperaturi caniculare insotite de secete puternice (ca cea de acum cativa ani care a afectat nordul Africii si Europa vestica si centrala), ninsori si viscole de mare intensitate (de exemplu vortexul polar care a afectat anul trecut parti importante din America de Nord), si toate acestea nu vor fi decat inceputul. Calota glaciara deja se topeste in ritm accelerat si in secolul viitor ar putea produce o crestere cu pana la sase metri a nivelului marilor, iar oceanele vor avea un impact si mai mare, eliberand o cantitate mare de caldura si de vapori.Vor creste riscurile de incendii, rezervele de apa se vor reduce, iar alergiile si bolile de piele isi vor intensifica frecventa si virulenta.

transfer de bani onlineModalitatile de oprire a acestui flagel ar fi reducerea activitatii industriale, in special cea de ardere a combustibililor fosili, reducerea normelor de poluare auto si aviatica, oprirea defrisarilor si a taierilor abuzive de paduri (in special a celor din zona amazoniana, care este considerata plamanul verde al planetei noastre). Marea majoritate a acestor taieri de paduri se face pentru a obtine hartia. De aceea, se impune o reducere a folosirii acesteia, in toate domeniile, de la scoli pana la publicitate, din domeniul medical pana in domeniul bancar. Acest lucru s-ar putea face folosind mai mult si mai eficient mediul online. De exemplu, s-ar putea inlocui transferul normal de bani clasic cu cel online. Variantele clasice de transfer de bani presupun existenta unor operatori, lucru care implica construirea unor cladiri, existenta sistemelor de climatizare, care duc in final la un consum insemnat de energie electrica, si folosirea unui volum mare de hartie pentru diverse formulare, chitante, bonuri, etc.

Mediul de plata online este foarte prietenos cu mediul, este usor de folosit, rapid si eficient. De exemplu,operatorul de transfer de bani online Prioripay.com foloseste doar mediul virtual ( se exclude din start arderea de combustibili fosili necesara constructiilor, si a obtinerii de energie electrica). Nu iti trebuie decat o adresa de e-mail valida, toate operatiunile desfasurandu-se online (eliminandu-se astfel consumul de hartie pentru diverse facturi, chitante, formulare ). Nu se precep nici macar comisioane de deschidere sau administrare de cont si are unele dintre cele mai mici comisioane de pe piata (iarasi eliminandu-se consumul de hartie). Pe langa faptul ca inlesneste un transfer de bani online, care este rapid, eficient si sigur, solutii de tipul Prioripay.com contribuie intr-o oarecare masura, la reducerea defrisarilor padurilor, si poate reprezenta o solutie pe termen lung pentru reducerea fenomenului de incalzire globala.

tags: ,

Comments Off on Ce beneficii poate aduce serviciul – transfer de bani online?

Comments are closed.