Global warming – awareness 2007

Everything about Global warming – awareness 2007

13 Mar

Locatii de nunta in Snagov

Posted in Nunta Snagov on 13.03.14

Exista oare doar un singur “ingredient”care sa defineasca o nunta superba, iesita din tipare? O fi oare muzica, atmosfera, decoratiunile? Sau toate acestea reunite intr-unul singur, numit mai exact ” locatia perfecta”, unde sa petreceti cele mai frumoase ore din cea mai importanta zi a vietii voastre?

Insa, unde se gasesc aceste locatii superbe, unde natura se contopeste armonios in toata splendoarea ei cu designul luxos al restaurantelor interioare si exterioare?
Snagov ClubLa o aruncatura de bat de Capitala, mai exact la 30 de minute de mers cu masina pe DN1, veti intalni Snagov Club, un loc minunat, gata sa ofere celor in cautare de o locatie de nunta tot confortul, increderea si frumusetea unui spatiu rar intalnit in orase. Este un “univers”particular, unde, pe timp de vara, veti respira mireasma florilor, veti simti freamatul padurii, iar sunetul apei lacului Snagov va fi cel care va acompania silentios orchestra de la nunta voastra.
Spun asta, pentru ca in aceasta locatie de nunta de la Snagov dintre toate posibilele locatii nunta Snagov, aveti posibilitatea, gratie Gradinii Versailles si a Pavilionului de pe lac, dar si a restaurantelor interioare, sa oferiti invitatilor vostri si bineninteles privirii voastre o panorama mirifica a Lacului Snagov si a imprejurimilor. Sunt spatii mirifice, de basm, unde va puteti organiza o nunta asa cum v-ati imaginat-o, discreta, departe de imaginea nu prea prietenoasa a cladirilor din Bucuresti.
De fapt, aceste locatii sunt amenajate in asa fel incat sa confere voua si oaspetilor vostri confortul mult dorit si un prilej de entuziasm si bucurie. Sunt bijuterii peisagistice si arhitecturale, parca realizate cu cea mai iscusita mana a celui mai dibace pictor si arhitect.
In ceea ce priveste Pavilionul de pe lac, acesta este o adevarata bijuterie, un glob de cristal in care invitatii vostri se vor simti exact ca intr-o poveste unde personajele principale sunteti voi. Delimitat pe de o parte de apele cu sclipiri de argint ale Lacului Snagov in care noaptea se oglindesc frumos luminile sale, iar pe cealalta parte de Gradina Versailles, Pavilionul de pe lac este locatia perfecta pentru o nunta care se vrea a fi in mijlocul naturii in orice anotimp.
Dincolo de aceste detalii care nuanteaza imaginea unei locatii superbe de nunta in Snagov, capacitatea locurilor este suficient de mare, incat marele eveniment sa fie privit in amanunt de 100-250 de persoane. La acestea se pot adauga scaunele si canapelele de pe ponton, astfel incat, numarul de invitati sa mai creasca cu 50-100 in plus.
Insa, ceea ce este cu adevarat spectaculos la acest loc, pe timp de vara, este un lucru formidabil pe care Snagov Club il ofera mirilor dornici de excentricitate si fast. Mai exact, aducerea invitatatilor cu vaporasul Leader si intampinarea lor direct pe ponton.
Screen Shot 2014-03-13 at 10.12.47Gradina Versailles este cel de al doilea spatiu pe care cei de la Snagov Club il pun la dipozitie celor care vor o nunta in aer liber, plina de romantism si miros de pin. Aici se pot organiza nunti intr-un stil frantuzesc, unde melanjul de culori al florilor curgatoare, verdele gazonului, natura in general, sunt cele care definesc cromatica si “acceasoriile” unui astfel de eveniment. In plus, sub ramurile copacilor din Gradina se pot “adaposti” in jur de 125 de oaspeti. Pentru cei care vor sa se simta mai la inaltime, mai aproape de mirosul imbietor la pinilor, se poate opta pentru mesele de la etaj. Astfel, in calitate de miri, gratie designului acestui spatiu, veti oferi tuturor invitatilor vostri locuri confortabile intr-un cadru natural, amplasate exact unde isi doresc.
De altfel, remarcabile sunt si restaurantele interioare, adevarate locatii de nunta in Snagov si nu numai. In aceste spatii ale saloanelor se pot organiza nunti tematice, mai ales datorita faptului ca ele poarta si nume generice, Salonul Venetian si Salonul Britanic si Francez. Ce poate fi mai frumos decat sa aveti parte de o nunta intr-un stil aparte, unic si plin de sarm.
De exemplu, Salonul Venetian are ceva din aerul unei camere a unui castel medieval. Grinzile masive de un maro intens, marmura un pic “neslefuita” si designul scaunelor duc cu gandul la o nunta cu printi si printese. De altfel, privelistea pe care o ofera lacul si aici este cea care contureaza imaginea unei locatii de vis, unde oaspetii vostri vor trai momente de neuitat alaturi de voi. De asemenea, numarul acestora din urma este relativ restrans, pentru ca aceasta locatie are o capacitate de 100 de persoane. Practic, el este destinat unei nunti restranse si discrete, la care mirii sa aiba alaturi de ei numai persoanele dragi si apropiate.
Tot sub aceleasi adjective, “restrans” si “intim”, se afla si Salonul Britanic si Francez, capacitatea sa fiind de 78 de locuri in total (40 Salonul Britanic si 38 cel Francez). Altfel spus, in aceasta locatie veti avea parte de o nunta eleganta pe teritoriul a doua tari in acelasi timp.
Accesoriile rafinate de mobila, canapele de un albastru turcoaz, candelabrele aurii si designul in stilul britanic si francez creaza un ambient unic si elegant.
In plus, servirea ireprosabila, personalul mereu atent, precum si multitudinea de detalii in ceea ce priveste consilierea referitoare la decorarea locatiilor sau asigurarea transporului invitatilor din Bucuresti catre Snagov si invers, posibilitatea realizarii unui menu de nunta care sa contina delicatese din bucataria internationala si romaneasca ii claseaza pe cei de la Snagov Club pe podiumul locatiilor cele mai selecte care se afla in apropierea Bucurestiului.
De asemenea, camerele hotelui si centrul SPA (sauna, baie turceasca, sala de fitness) va ofera sansa da va relaxa intr-un mod linistit si relaxant dupa nunta.
De fapt, Snagov Club este locatia de nunta ideala din Snagov care combina frumusetea naturii cu eleganta si rafinamentul restaurantelor sale exterioare si interioare, alaturi de centrul de relaxare. Pentru a vedea mai multe amanunte si a va informa cat mai bine despre aceasta locatie superba, puteti intra pe site-ul www.snagovclub.ro , Snagov Club

tags: , ,

Comments Off on Locatii de nunta in Snagov

Comments are closed.